DMCA
  • TvOnline123.Info este un site web pro-DMCA si, ca atare, Proprietarii de continut pot utiliza protocolul DMCA pentru a solicita eliminarea link-urilor de pe site despre care considera ca le incalca drepturile de autor. Proprietarii de continut trebuie sa inteleaga ca prin eliminarea unui link de pe TvOnline123.Info nu vor elimina sursa reala de pe site-ul unei terte parti. Proprietarii de continut trebuie sa contacteze ei insisi site-ul de gazduire video pentru a solicita eliminarea. Este complet posibil ca noi sa indexam un videoclip eliminat anterior, care este gazduit folosind o alta adresa URL sau un alt site de gazduire. Daca se intampla acest lucru, va rugam sa ne informati conform protocolului DMCA si vom aborda problema. Acceptam numai solicitarile pentru eliminarea unui link real.
  • Daca doriti sa solicitati eliminarea mai multor linkuri, va rugam sa utilizati o singura notificare DMCA, dar enumerati toate adresele URL din cererea respectiva. Digital Millennium Copyright Act din 1998 in conformitate cu Digital Millennium Copyright Act din 1998 (al carui text poate fi gasit pe site-ul web al Biroului pentru drepturi de autor al SUA la http://lcweb.loc.gov/copyright/), TvOnline123.Info va raspunde prompt la reclamatii privind incalcarea drepturilor de autor, care sunt raportate la TvOnline123.Info agentul drepturilor de autor desemnat identificat mai jos.
  • Daca sunteti proprietarul drepturilor de autor sau sunteti autorizat sa actionati in numele unui proprietar al drepturilor de autor sau al oricarui drept exclusiv in temeiul drepturilor de autor si credeti ca lucrarea dvs. a fost copiata intr-un mod care constituie incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa raportati notificarea incalcare a TvOnline123.Info la: Contact.